Publieke events

Een inspirerende locatie, een afwisselend programma met een line-up van topartiesten, foodtrucks en gezelligheid. Kortom: het evenement dat niemand wil missen. Voor een optimale beleving wilt u de perfecte sfeer creëren, met visuele verrassingen en een state of the art geluidsweergave. Wij verzorgen de gehele regie, zodat het voor u ook een feest wordt!
Audivio ontzorgt! In overleg met u ontwerpen wij het podium, stellen een lichtplan en een geluidsontwerp op en nemen u alle technische faciliteiten uit handen. Met ons stroomplan bent u op het gehele terrein verzekerd van veilige en goed werkende stroomvoorzieningen. Van klein tot groot, van intiem tot imposant: met onze jarenlange ervaring en creatieve invulling helpen wij uw festival een uniek event te maken.

Voor ons diverse aanbod naar onze opdrachtgevers hebben wij partners nodig die net zo divers en flexibel zijn als wij. Van grootschalige evenementen tot kleine intieme get togethers, wij zijn altijd op zoek naar de juiste faciliteiten voor de juiste prijs. Audivio denkt daarin al jaren graag met ons mee, adviseert ons waar nodig en heeft of haalt de expertises in huis om ons goed te kunnen faciliteren. De opdrachten worden projectmatig aangepakt en door de korte lijntjes is het fijn samenwerken.

Jasper Vlek, Directeur/ Eigenaar, Jaspers Events & Jaspers Catering Company