Werken bij Audivio

Wij zijn een sterk groeiend audiovisueel bedrijf dat voor veel verschillende klanten werkt, zoals bekende  automerken als Porsche, Lamborghini, Bentley, Bugatti en voor entertainmentbands zoals Sonny’s Inc. en vele andere bedrijven. De omvang van onze projecten? 15 tot 50.000 man! We hebben een klein gezellig team en hebben allemaal passie voor hetgeen dat we doen: Mooie producties verzorgen tot in detail!

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

  • AV technicus/ Projectmanager:

2019-07, vacature AV technicus projectmanager

  • AV Technicus:

2019-07, vacature AV-Technicus

  • Oproepkracht technisch medewerker:

2019-06, vacature oproepkracht

  • Freelancers

Naast ons hechte team met de beste technici van Nederland, maken wij regelmatig gebruik van de diensten van AV-freelancers. Ben jij een servicegerichte professional die met plezier de schouders eronder zet? Dan horen wij graag van jou!

  • Stagiaires

Onze stagiaires draaien volwaardig mee in het bedrijf, onder supervisie van zeer ervaren technici. Ben jij enthousiast, leergierig, volg je een relevante opleiding en ben je in bezit van rijbewijs B? Bel ons of stuur een korte motivatiebrief met CV naar info@audivio.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zie het complete profiel: 2019-06, vacature stagair