referenties

Totale ontzorging

Audivio heeft voor ons diverse model introducties verzorgd en ons daarbij alles uit handen genomen: van een licht-geluidshow tot videomapping; ze zijn secuur, flexibel en regelen alles tot in de puntjes. Die totale ontzorging geeft ons rust: we wéten immers dat het goed komt. Wat ik extreem waardeer aan het team van Edan is dat ze vanaf het begin af aan met ons meedenken, ons oorspronkelijke idee verder verbeteren, of zelf met een nog veel beter plan komen. Oprechte betrokkenheid om zo te zorgen dat op alles op tijd een goed staat!

Jasper Levie, Porsche Dealergroup

 

Meedenkende partner

Voor ons diverse aanbod naar onze opdrachtgevers hebben wij partners nodig die net zo divers en flexibel zijn als wij. Van grootschalige evenementen tot kleine intieme get togethers, wij zijn altijd op zoek naar de juiste faciliteiten voor de juiste prijs. Audivio denkt daarin al jaren graag met ons mee, adviseert ons waar nodig en heeft of haalt de expertises in huis om ons goed te kunnen faciliteren. De opdrachten worden projectmatig aangepakt en door de korte lijntjes is het fijn samenwerken.

– Jasper Vlek, Jasper Events & Jaspers Catering Company

 

Uitstekende dienstverlening

Voor onze Franchisebeurs maken wij al jaren gebruik van de dienstverlening van Audivio. De service is perfect en de prijskwaliteit-verhouding is uitstekend.

– Guido van der Horst, Uitgever