Professionals die impact maken en unieke belevingen creëren

De wow-factor in jouw productie

Audivio is een hechte club professionals met een gedeelde passie voor licht, geluid en video. Die techniek fascineert ons tot in de kleinste details. We onderzoeken, tweaken en leren. En delen onze kennis dan weer met elkaar. Zo investeren we continu in de capaciteiten van onze toch al goede technici. Want ondanks de sterke aanwezigheid van techniek in ons vak, zijn wij ervan overtuigd dat niet de techniek, maar juist de technicus alle verschil maakt. Voor die échte vakmensen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Met een gerust hart kun je de technische voorbereiding en uitvoering van licht, geluid en video aan ons overlaten. We nemen de lead en doen nooit concessies aan kwaliteit. Zodat jij er geen omkijken naar hebt en verzekerd bent van een hoogwaardige productie of installatie. En we gaan nog een stapje verder. Met onze ruime ervaring in installaties op locatie, evenementen en producties denken we graag met je mee. We inspireren met verrassende ideeën, helpen met praktische oplossingen en adviseren over kansen en valkuilen. Zo creëren we unieke belevingen die je publiek niet snel meer vergeet. 

Over

Onze klanten

Voor wie we zoal werken? Eigenlijk voor iedereen die een hoogwaardige productie of installatie zoekt. Vaak zijn dat kenners, zoals technisch productiebedrijven en evenementenbureaus. Ook zijn we de vaste partner van diverse evenementenlocaties. En we werken frequent voor organisatoren van festivals en beurzen, voor cateraars en bedrijven, verenigingen en overheden. Zo hielpen we al honderden opdrachtgevers, waaronder deze:

RTL Nederland

Wibi Soerjadi Concerts

Albert Heijn

Gemeente Utrecht

Gates of Glory

Dierenpark Amersfoort

Lamborghini

Gemeente Bussum

Holiday on Ice

Paleis Soestdijk, voor H.M. Koningin Beatrix

Libelle

Ministerie van VROM

No-Name Events

Peak IT

Pon Porsche dealergroep

Pro Rail

Sanoma Uitgevers

SLAM!FM DJ Daniel Lippens

Spilgames

Studio Opmerkelijk

Tergooi Ziekenhuizen

Theater de Speeldoos

Uitvaartverzorging van Pijpen

Vodafone

Volkswagen

Heb je een vraag?

Onze experts zitten klaar en ze helpen je graag.

Werken bij Audivio ​

Altijd al willen werken aan grote events van 10.000 man, of juist aan die kleine intieme bijeenkomsten? Dan hebben we wat moois voor je. We zijn een klein en gezellig team met een gedeelde passie voor techniek en hoogwaardige producties. Wil je meer weten over ons bedrijf? Je bent welkom bij Edan van der Meer (edan@audivio.nl, 06-18501950). 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: 

Met een gerust hart kun je de technische voorbereiding en uitvoering van licht, geluid en video aan ons overlaten. We nemen de lead en doen nooit concessies aan kwaliteit. Zodat jij er geen omkijken naar hebt en verzekerd bent van een hoogwaardige productie. En we gaan nog een stapje verder. Met onze ruime ervaring in evenementen en producties denken we graag met je mee. We inspireren met verrassende ideeën, helpen met praktische oplossingen en adviseren over kansen en valkuilen. Zo creëren we unieke belevingen die je publiek niet snel meer vergeet. 

Over

Maatschappelijk betrokken

Ons werk heeft impact op de wereld waarin we leven en dat nemen we mee in alle beslissingen die we maken. De impact op het milieu beperken we door de keuze voor apparatuur en licht (LED natuurlijk) en we wekken zelf energie op met zonnepanelen op ons dak. Daarnaast steunen we diverse goede doelen en sportieve initiatieven. We zijn sponsor van de Baarnse Atletiek Vereniging en hebben hart voor evenementen die een sportieve levensstijl bij kinderen stimuleren. Heb je een sympathiek initiatief waaraan wij wellicht een bijdrage kunnen leveren? We horen het graag: info@audivio.nl.

Referenties

Uitstekende Webinar partner!

“Op dit moment kunnen we als Rabobank geen bijeenkomsten op locatie meer organiseren voor onze klanten. Als alternatief hebben wij ervoor gekozen om via webinars onze klanten te informeren over verschillende relevante onderwerpen. Met de digitale support van Audivio voor livestreaming hebben we ervaren dat dit een prima alternatief is, waarmee we zelfs nog meer klanten kunnen bereiken. De support van Audivio is heel goed, er wordt goed meegedacht en de kwaliteit van het geleverde eindproduct is heel professioneel. ook van onze klanten krijgen wij deze feedback. We zijn hier heel tevreden over.

Annemarie Basjes

Directeur Vermogensmanagement Rabobank

Totale ontzorging

“Audivio heeft voor ons diverse model introducties verzorgd en ons daarbij alles uit handen genomen: van een licht-geluidshow tot videomapping; ze zijn secuur, flexibel en regelen alles tot in de puntjes. Die totale ontzorging geeft ons rust: we wéten immers dat het goed komt. Wat ik extreem waardeer aan het team van Edan is dat ze vanaf het begin af aan met ons meedenken, ons oorspronkelijke idee verder verbeteren, of zelf met een nog veel beter plan komen. Oprechte betrokkenheid om zo te zorgen dat op alles op tijd een goed staat!” 

Jasper Levie

Marketing Manager Bentley, Lamborghini & Bugatti, PON Dealergroup

Uitstekende Dienstverlening

“Voor onze Franchisebeurs maken wij al jaren gebruik van de dienstverlening van Audivio. De service is perfect en de prijskwaliteit-verhouding is uitstekend.” 

GUIDO VAN DER HORST

Uitgever

MTH Accountants

“Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!”

TINY DIJKSTRA

Eventmanager MTH