Werken bij Audivio

Audivio is een sterk groeiend audiovisueel- en livestreaming bedrijf dat voor veel verschillende klanten werkt, zoals bekende  automerken als Porsche, Lamborghini, Bentley, Bugatti, voor de entertainmentbranche, en vele andere bedrijven. De omvang van onze projecten? 15 tot 50.000 man! We hebben een klein gezellig team en hebben allemaal passie voor hetgeen dat we doen: Mooie producties verzorgen tot in detail!

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Fulltime:

  • AV-technicus/ projectmanager

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde AV-technicus/projectmanager, die ook projecten kan voorbereiden en beheren.

Je hebt relevante werkervaring en bent bereid om aanvullende cursussen te volgen. Als AV-technicus/ projectmanager ben je verantwoordelijk voor het aannemen, inplannen en uitvoeren van onze projecten. Daarnaast stuur je de crew aan tijdens de uitvoering. Ook ga je inhoudelijk projecten uitvoeren, zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en het visitekaartje van Audivio.

We verwachten een proactieve werkhouding, je bent betrouwbaar, zorgvuldig en bent communicatief vaardig.

Zie hier de vacature: Projectmanager/ AV Technicus

  • Lichttechnicus

Als licht technicus ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van lichtplannen en het uitvoeren van onze projecten

Zie hier de vacature: Lichttechnicus

  • Planner

Als Planner ben je verantwoordelijk voor het plannen van mensen en materialen voor onze producties. Je onderhoud goed contact met onze medewerkers, oproepkrachten en Freelance Pool, en bent bekend met ieders vaardigheden zodat je de juiste persoon op de juiste productie kunt plannen.

Zie hier de vacature: Planner

  • Logistiek medewerker

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons magazijn, voor in- en uitgaande verhuur goederen, en het assortimentsbeheer. Daarnaast verzorg je transporten van en naar leveranciers, en opdrachtgevers

Zie hier de vacature: Logistiek Medewerker

Daarnaast hebben we diverse Stageplaatsen beschikbaar:

  • Marketing & Communicatie stagiair

Ben jij geïnteresseerd in de evenementen branche en heb je altijd al eens willen meemaken hoe het er achter de schermen aan toe gaat, én ga je een uitdaging niet uit de weg? Doe je een relevante studie in de richting van communicatie/ marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zie hier de vacature: 2021-05, Vacature Marcom stagiair

  • AV/ PET Stagiaires

Onze stagiaires draaien volwaardig mee in het bedrijf, onder supervisie van zeer ervaren technici. Ben jij enthousiast, leergierig, volg je een relevante opleiding en ben je in bezit van rijbewijs B? Bel ons of stuur een korte motivatiebrief met CV naar info@audivio.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zie het complete profiel: 2021-05, vacature AV PET stagiair 

 

Oproepkrachten:

  • Oproepkracht technisch medewerker:
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde aanpakkers op het gebied van op- en afbouw van
Beeld- Licht en geluidsapparatuur. Heb je affiniteit met techniek, en werk je graag op de mooiste locaties in Nederland (en soms in het buitenland)?
Heb je daarnaast gevoel voor humor en ben je lekker flexibel? Dan zijn we op zoek naar jou!