Referenties

Rabobank: Uitstekende Webinar partner!
“op dit moment kunnen we als Rabobank geen bijeenkomsten op locatie meer organiseren voor onze klanten. Als alternatief hebben wij ervoor gekozen om via webinars onze klanten te informeren over verschillende relevante onderwerpen. Met de digitale support van Audivio voor livestreaming hebben we ervaren dat dit een prima alternatief is, waarmee we zelfs nog meer klanten kunnen bereiken. De support van Audivio is heel goed, er wordt goed meegedacht en de kwaliteit van het geleverde eindproduct is heel professioneel. ook van onze klanten krijgen wij deze feedback. We zijn hier heel tevreden over.

– Annemarie Basjes – directeur Vermogensmanagement Rabobank

 

Totale ontzorging

“Audivio heeft voor ons diverse model introducties verzorgd en ons daarbij alles uit handen genomen: van een licht-geluidshow tot videomapping; ze zijn secuur, flexibel en regelen alles tot in de puntjes. Die totale ontzorging geeft ons rust: we wéten immers dat het goed komt. Wat ik extreem waardeer aan het team van Edan is dat ze vanaf het begin af aan met ons meedenken, ons oorspronkelijke idee verder verbeteren, of zelf met een nog veel beter plan komen. Oprechte betrokkenheid om zo te zorgen dat op alles op tijd een goed staat!”

Jasper Levie, Marketing Manager Bentley, Lamborghini & Bugatti, PON Dealergroup

MTH Accountants:

“Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!”

– Tiny Dijkstra, Eventmanager MTH

Meedenkende partner

“Voor ons diverse aanbod naar onze opdrachtgevers hebben wij partners nodig die net zo divers en flexibel zijn als wij. Van grootschalige evenementen tot kleine intieme get togethers, wij zijn altijd op zoek naar de juiste faciliteiten voor de juiste prijs. Audivio denkt daarin al jaren graag met ons mee, adviseert ons waar nodig en heeft of haalt de expertises in huis om ons goed te kunnen faciliteren. De opdrachten worden projectmatig aangepakt en door de korte lijntjes is het fijn samenwerken.”

– Jasper Vlek, Jaspers Events & Jaspers Group

Uitstekende dienstverlening

“Voor onze Franchisebeurs maken wij al jaren gebruik van de dienstverlening van Audivio. De service is perfect en de prijskwaliteit-verhouding is uitstekend.”

– Guido van der Horst, Uitgever