E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Branches / Openbaar bestuur

Openbaar bestuur

Met audiovisuele oplossingen ondersteunen wij het openbaar bestuur al 15 jaar met de beste techniek en de beste technici. Voor beeldoplossingen, vergadertechniek, streaming, raadzaaltoepassingen en evenemententechniek staan wij voor je klaar.

Automotive event partner Audivio

Wij werken o.a. voor:

AV-Expertise voor Optimaal Bestuur

Als technisch partner ondersteunen wij bij de implementatie van AV-technologie in het openbaar bestuur, een cruciale bijdrage leverend aan doeltreffende bestuurlijke besluitvorming.

Raadzaaloplossingen

Audivio's evenement oplossingen zijn op maat ontworpen om memorabele en meeslepende ervaringen te creëren. Of het nu gaat om een productlancering, dealer conventie of promotie evenement, Audivio's state-of-the-art audio en visuele technologie kan het publiek boeien en een blijvende indruk achterlaten.

Wereldwijd bereik met livestreams

In de onderling verbonden wereld van vandaag is het bereiken van een wereldwijd publiek noodzakelijk. Audivio's livestreaming oplossingen maken het mogelijk om evenementen, lanceringen en persconferenties uit te zenden naar een wereldwijd publiek, waardoor het bereik en de invloed van het merk wordt vergroot.

Kristalheldere geluidssystemen

Effectieve communicatie en uitzonderlijke geluidskwaliteit zijn van vitaal belang in de auto-industrie voor presentaties, vergaderingen en voertuiglanceringen. Audivio's geavanceerde geluidssystemen garanderen een helder geluid, wat de betrokkenheid en het begrip verbetert.

Dynamische Narrowcasting

Audivio's narrowcasting oplossingen faciliteren gerichte reclame en berichtgeving binnen dealerships en showrooms. Dit maakt het mogelijk om op maat gemaakte content te leveren aan specifieke regio's of demografische groepen, wat zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring voor potentiële kopers en het versterken van de merkidentiteit.

Boeiende Digital Signage

Audivio's digital signage oplossingen transformeren statische displays in interactieve, dynamische presentaties. Deze visueel opvallende displays brengen op effectieve wijze informatie over en houden klanten op de hoogte van de laatste innovaties en aanbiedingen in de auto-industrie.

Efficiënte vergaderruimte oplossingen

Audivio's oplossingen voor vergaderruimtes stroomlijnen interne activiteiten. Of het nu gaat om een brainstormsessie, strategievergadering of virtuele conferentie, de technologie van Audivio zorgt voor naadloze communicatie, samenwerking en productiviteit.

Audiovisuele oplossingen die voldoen aan de unieke eisen en uitdagingen van de automotive branche

Wij bieden een allesomvattende aanpak voor het verbeteren van klantervaringen, het optimaliseren van interne activiteiten en het leveren van visueel en auditief verbluffende presentaties. Door Audivio te kiezen, kunnen automotive bedrijven investeren in geavanceerde technologie die hun merken positioneren als leiders in de markt.

Samenwerking met Audivio belooft innovatie te stimuleren, publiek te boeien en succes in de automotive sector te versnellen. Deze kans nodigt de automobielindustrie uit om het potentieel van audiovisuele uitmuntendheid met Audivio te verkennen.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

Professionele techniek maakt alle verschil

Voor succesvolle beurzen en congressen is naadloze audiovisuele ondersteuning van essentieel belang. Onze expertise in technologie en onze toewijding om jouw visie tot leven te brengen, maken ons de ideale partner voor het leveren van hoogwaardige audiovisuele oplossingen.

Van ontwerp tot realisatie: wij doen geen concessies aan kwaliteit. Met geluid, licht, beeld, stroom en WiFi, heb jij geen omkijken naar techniek.

Kunnen we je helpen? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. liever bellen? Bel dan met Edan op 033-2852940.
Edan van der Meer
Event expert

Snel op weg!

Onze AV specialisten zitten voor je klaar en ze helpen je graag verder.
In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.