Nieuwe geluidsinstallatie voor Restaurant Cosa

Veelzijdige geluidsinstallie met het gemak van de app

Je wist misschien al dat je bij Restaurant Cosa in Baarn lekker kunt eten. Maar met de nieuwe geluidsinstallatie tovert dit restaurant zich met één druk op de knop om tot live podium.

Wij hebben het nieuwe systeem geleverd en geïnstalleerd, en hebben gekozen voor een hoogwaardig meerzone-systeem van Audac. Hierdoor kunnen de verschillende ruimtes in het restaurant en het terras afzonderlijk van elkaar worden bediend en beheerd. In het restaurant kan een artiest nu instrumenten aansluiten op het wandpaneel. De Audac Viro-luidsprekers geven in combinatie met de subwoofers een prachtig geluidsbeeld dat de muzikant alle eer aandoet. En zodra de muzikant vertrekt, kan Cosa met één druk op de knop het hele systeem zo instellen dat het gebruikt wordt voor het afspelen van achtergrondmuziek.

Wij zijn trots dat wij zo’n veelzijdige audio-installatie mochten leveren en installeren in Restaurant Cosa. Het resultaat is verbluffend en wij zijn ervan overtuigd dat de gasten van Cosa er nog meer van zullen genieten.

Wil je ook een top-notch geluidinstallatie voor jouw bedrijf?

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek