Livestreamen van uitvaarten

Audivio biedt livestreaming oplossingen tegen scherpe tarieven voor nabestaanden, in de “COVID-19” crisistijd. We zijn centraal gelegen in Bunschoten en kunnen meerdere uitvaarten tegelijkertijd voorzien van een livestream, via diverse platforms.

We leveren zowel maatwerk als een:
– Basispakket, bestaande uit:
– 1 vaste camera voor het spreekgestoelte
– 1 katheder microfoon

Streamtechniek
– 1 technicus die de techniek verzorgt, o.b.v. max 4 uur op locatie
– Voorbereiden stream naar bv Youtube Live óf onze eigen platform
– Aanleveren digitaal videobestand van de uitvaart, ongemonteerd

De stream wordt via Vimeo live uitgezonden

Tarief: Op aanvraag

Internet
Belangrijk! Er is een bedrade, én openbaar toegankelijke, internetaansluiting nodig om de stream naar het internet te kunnen sturen, bij voorkeur met een minimale uploadsnelheid van 5 mbit/s. De ervaring leert dat in veel kerken en uitvaartcentra dit niet (betrouwbaar0 aanwezig is.

Optioneel kunnen we mobiel 4G internet meenemen 

Geluid van muziek takken we indien mogelijk af van de huisinstallatie, we gaan er vanuit dat u de muziek afspeelt zoals u dat normaal ook doet.

Uitgebreidere cameraweergave, of overige wensen etc: maatwerk. Hiervoor hebben we dan graag telefonisch overleg.

Corona en uitvaart; het is ingewikkeld. Ik kwam voor een grote uitdaging te staan toen ik een uitvaart begeleidde die in de tuin van de overledene zou plaatsvinden. Een livestream was erg gewenst door de familie. Ik regelde via een bedrijf een livestream maar 1,5 dag voor de uitvaart bleek dit niet de livestream te zijn die wij nodig hadden. Dus snel op zoek naar een ander bedrijf. Ik kwam terecht bij Audivio. Het contact met Edan was gelijk goed. Rustig en helder legde hij alle mogelijkheden uit. De offerte die volgde was scherp, gelukkig had hij de datum nog beschikbaar. Gelijk ‘s avonds kon ik de link voor de stream al naar de familie sturen! De dag van de uitvaart waren de medewerkers van audivio goed op tijd; ze stelden alles snel op en waren meewerkend en
service-verlenend. Aanwezig maar niet opvallend, precies zoals het hoort! Zeer professioneel.
De livestream was perfect in orde. De mensen die hebben meegekeken kregen mooie beeld en geluidskwaliteit. De volgende dag kreeg de familie al de download in de mail!

Ik kan Audivio van harte aanbevelen; meedenkend, professioneel, rustig en betrouwbaar. Een bedrijf met medewerkers die erg goed zijn in hun vak!”
Bolina Aalderink, Bolina Aalderink Uitvaarten

“Gisteren hebben wij de uitvaart gehad van mevrouw XXX. Namens de familie mag ik jullie bedanken voor de technische ondersteuning. Familie heeft de dag als mooi en waardig ervaren, waren zeer blij met de ondersteuning van jullie kant en kijken uit naar de film. Zoals de schoondochter zei..”Een dikke 10”.

Niels Bakker, Uitvaartverzorging A. Van Pijpen

Hoe werkt het proces?

Voor vragen zijn we 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur via 033-2852940/ 06-18501950. We doen er alles aan om u direct te woord te staan. Spreek bij drukte onze voicemail in, we bellen spoedig terug!

Bij aanvragen/ bestellingen ontvangen we graag via info@audivio.nl:
– uw gegevens (Uitvaartbedrijf)
– de naam van de overledene, en een dossiernummer (Uitvaartbedrijf) tbv referentie
– de datum en tijden van de uitvaart
– de gegevens van de uitvaart locatie
– de aanwezige internetmogelijkheden, en telefoonnummer van de beheerder

Wij sturen een offerte/ bevestiging vanuit ons planningssysteem, dat digitaal ondertekend kan worden, vervolgens plannen we de benodigde apparatuur en technicus voor u in

Na verstrekking van de opdracht:

We maken streamlink vanuit ons platform aan, en sturen u een link toe. Deze kunt u via e-mail of Whatsapp naar nabestaanden en belangstellenden gestuurd worden. Optioneel maken we een gepersonaliseerde landingspagina

– indien fotoslides in de stream meegestuurd dient te worden, ontvangen we de foto’s graag in Powerpoint (16:9 opmaak) minimaal 2 dagen vooraf, ovv van de naam van de datum uitvaart overledene + het draaiboek van de uitvaart