Livestreaming?

Jij je verhaal, wij de rest

De beste techniek in combinatie met de beste technici maken elk goed verhaal, fantastisch.

Deze merken gingen je voor

Waarom streamen?

Daarom streamen

Door te livestreamen, bereik je een groter publiek dan alleen de mensen die fysiek aanwezig kunnen zijn bij het evenement of de locatie.

Livestreaming biedt de mogelijkheid om in real-time te communiceren met kijkers door middel van vragen en antwoorden, live polls en andere interactieve elementen. Dit vergroot de betrokkenheid en betrokken publiek deelt je verhaal sneller en beter.

Livestreams kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media en andere online platforms, waardoor het bereik van de livestream verder wordt vergroot en de potentiële betrokkenheid van het publiek toeneemt.

Livestreaming bespaart tijd voor zowel de organisator als de kijker, omdat het niet nodig is om fysiek naar een locatie te reizen.

Na afloop van een livestream kan de content worden bewerkt en opnieuw worden gebruikt in andere marketingcampagnes of als promotiemateriaal voor toekomstige evenementen. Dit kan ook helpen het bereik op de lange termijn te vergroten.

case event evenement tinfabriek audiovisuele productie
Interview Audivio Daan Prins event evenement audiovisuele productie

Audivio regelt het

Wilt je ook in contact blijven met je klanten, relaties, medewerkers of je doelgroep? Onze experts zitten voor je klaar.

Wij komen overal.

Waar wil jij vandaan streamen?

Jouw locatie

Wij komen bij jou op locatie en verzorgen alles van de technische voorbereiding tot de gehele productie; wij nemen alles uit handen. Gelijktijdig streamen van en naar meerdere locaties? Geen probleem!

Meerdere locaties

Bevinden de sprekers zich op diverse locaties? Geen probleem. Wij zorgen voor de juiste middelen en ondersteunende technici op meerdere locaties tegelijkertijd. Daarnaast plaatsen we ook schermen zodat iedereen de stream overal kan volgen.

Onze eigen studio

Onder de rook van Hilversum, op Landgoed Groot Kievitsdal staat onze professionele studio. We nodigen je uit om deze te gebruiken, inclusief de beste techniek en ervaren technici. Ideaal voor webinars, talkshows en meer. 

Wij streamen naar jouw kanaal

Toepassingen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met streaming kun je veel kanten op. Van vergadering tot event. Van bruiloft tot uitvaart. Wij zijn je partner en hebben altijd de juiste oplossing.

Presentatie

Laat deelnemers overal ter wereld meekijken en ook meedoen met al je presentaties.

Training

Breng je cursus live en interactief via je eigen platform, Teams en/of Zoom naar een groot publiek.

Congres

Maak het voor je bezoekers eenvoudig om deel te nemen aan je congres door dit live te streamen.

Social content

Wij nemen je stream op en leveren je korte professionele filmpjes. Dit kun je inzetten als content op je social kanalen.

Dit zeggen onze klanten

Onze digitale raadsleden- bijeenkomst vanuit Euretco ging vlekkeloos. Twee simultane streams via Vimeo en Teams events om te bekijken en via chat te reageren. Daarnaast meerdere sprekers via externe verbindingen, en stellingen via Mentimeter. Audivio heeft dit vlekkeloos voor ons verzorgd, ik kan hen van harte aanbevelen.

Karla Oosting

Bureau Regio Amersfoort

Erg bedankt voor alle hulp bij het organiseren van ons webinar! Het ging heel goed. Marc, Mart en collega waren snel, deskundig en vriendelijk, en we hadden alle vertrouwen. Dat komt natuurlijk ook door de voorbereiding met jou. Het was niet de grootste opdracht, maar voor ons heel belangrijk. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!”

Jantien van Berkel

Wageningen University & Research

Ik ben nog nooit zo relaxed naar huis gereden na een productie. De afstemming vooraf was duidelijk en op de dag zelf liep het erg gestroomlijnd. Audivio was goed voorbereid, we kwamen binnen in een compleet opgezette studio en er werden scherpe vragen gesteld. Met het team van Audivio doe je het écht samen, dat maakt het fijn werken!

Tiny Dijkstra

Eventmanager MTH

Zo kan het ook

Liever je eigen streaming room?

Stream je veel of maak je veel eigen opnamen?  Wij installeren de juiste middelen bij jou op de zaak en trainen je in het gebruik zodat je altijd klaar bent voor je volgende stream. Zo til je je live streams en content, blijvend, naar een hoger niveau.

Hybride events

Live streamen van een event heeft vele voordelen. Het stelt je in staat om je bereik te vergroten en meer mensen te bereiken dan met een fysiek event mogelijk zou zijn. Bovendien kunnen kijkers van over de hele wereld deelnemen, waardoor je merk of boodschap een globaal publiek kan bereiken. Live streaming is een krachtige manier om je event naar het volgende niveau te tillen en de impact te vergroten.

We helpen je snel verder

Onze streaming experts zitten klaar en ze helpen je graag.