Livestreamen van uitvaarten, toespraken, lessen, presentaties, en andere tijdelijke oplossingen?

Update: 28-04-2020: Klik hier voor onze oplossingen voor uitvaarten

Bel met 033-2852940/ 06-18501950 (7 dagen per week van 08:00-22:00 bereikbaar) voor aanvragen en actuele beschikbaarheid

Door de vergaande maatregelen die we met z’n allen moeten nemen om het Corona Virus in te dammen, is een uitdaging gekomen om in contact te blijven met nabestaanden of belangstellenden bij een uitvaart, studenten, je personeel of klanten.

Audivio heeft voor elke toepassing een methode die passend is voor de situatie, én die aansluit bij de technieken waarmee je misschien al werkt. Of je nu een uitvaartbedrijf bent, een school of bedrijf, we fixen een oplossing! We hebben ruime ervaring met huur- koop- en leaseoplossingen, en adviseren je graag!

Audivio zorgt ervoor dat dat de uitvaart, les of toespraak helder en duidelijk te volgen is, door middel van livestream en alle overige benodigde technische oplossingen.
Desgewenst kunnen we de livestream opnamen digitaal aanleveren.

Voor Uitvaarten
Voor uitvaarten bieden we livestreaming oplossingen tegen een laag tarief, optioneel verzorgen we de geluidsversterking en schermen.
De uitvaart streamen we via onze eigen beveiligd platform, waardoor ook aan AVG wetgeving voldaan wordt. De link naar het kanaal kan b.v. via e-mail en Whatsapp verstuurd worden naar diegenen die niet aanwezig kunnen of willen zijn.

Muziek van artiesten kan niet probleemloos via internetplatforms afgespeeld worden, vanwege Muziekrechten. Diensten als Youtube Live, Vimeo en Zoom herkennen een nummer vrijwel direct en kunnen de uitzending blokkeren. Via onze onze eigen server kunnen we dit probleem voorkomen.
Daarnaast werken we met professionele musici, zoals een zanger, pianist, violist enz.

Meer weten? Klik dan hier

Voor scholen
Om toch op afstand les te kunnen blijven geven zijn er diverse oplossingen denkbaar. Lessen opnemen, of live les geven. In alle gevallen is een goede camera met goed geluid wenselijk. We bieden hiervoor betaalbare oplossingen, en verzorgen de installatie.

Voor bedrijven
Wil je in contact blijven met je klanten of personeel? We verzorgen livestream oplossingen vanaf elke gewenste locatie. Ook bieden we de mogelijkheid om in samenwerking met onze partners een mooie locatie te verzorgen.
Voor publieks toegankelijke gebouwen bieden we oplossingen voor informatiezuilen waarop de laatste richtlijnen van het RIVM te zien zijn, voorzien van je huisstijl.

Thuiswerken
Voor bedrijven die overstappen naar thuiswerken, bieden we laptop verhuur, voorzien van de meest recente software.

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek