Introductie Porsche Macan groot succes!

Op vrijdag 4 april j.l. werd de nieuwe Porsche Macan in Nederland geïntroduceerd. Audivio kreeg de mooie opdracht om de introductie audiovisueel te ondersteunen. Audivio tekende, in nauw overleg met opdrachtgever Pon Porsche Dealergroep, voor de creatieve invulling, en  koos voor een spectaculaire Video Mapping show. Op de afgedekte auto werd een video show geprojecteerd, waardoor de fraaie Porsche Macan spectaculair onder de aandacht gebracht werd.
Bijzonder aan deze opdracht was dat de onthulling gelijktijdig in alle 5 vestigingen van de Pon Porsche Dealergroep plaatsvond. Door de goede planning verliep de onthulling in alle vestigingen vlekkeloos.

Opdrachtgever Jasper Levie (Hoofd marketing Pon Porsche Dealergroep B.V.) over de samenwerking met Audivio:

“Ik heb de samenwerking ervaren als zeer prettig, jullie denken mee met de klant en binnen de mogelijkheden van de klant. Het eind resultaat was super en ik heb in de periode goed en snel met je kunnen schakelen. In drie woorden, flexibel, kwaliteit en meedenkend!”

Naast de Video Mapping show was Audivio verantwoordelijk voor de uitlichting van de showrooms, geluidsversterking, DJ equipment en stroomplannen, mede voor de catering.

De hele Video Mapping show is hier te bekijken:

Nadere informatie over de Porsche Macan vindt u op: http://www.porsche.com/netherlands/nl/models/macan/

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek