Indrukwekkende opening Tinfabriek

Onlangs faciliteerde Audivio de heropening van de Tinfabriek in Naarden. De Tinfabriek huisvest de werkplaats en showroom van Volvo Buitenweg en biedt via Meettin kantoor- en vergaderruimtes. Audivio zorgde voor een spectaculaire onthulling van het vernieuwde pand, door een tijdcode gestuurde lichtshow met lasereffecten, lichtfonteinen en een heuse sterrenregen. Alles uiteraard ondersteund met passende muziek, waardoor het een indrukwekkend schouwspel werd voor de 250 gasten!

Valentijn van der Burg is cofounder van Meettin en een van de initiatiefnemers van de verbouwing van de monumentale Tinfabriek. “Wij hebben Edan van Audivio gevraagd om de gehele opening te verzorgen. We hadden best hele specifieke wensen en wilden de fabriek onthullen middels een indrukwekkende lichtshow. Die wensen heeft Edan goed vertaald naar de werkelijkheid, waarbij hij ons alle technische faciliteiten uit handen heeft genomen en een geweldige opening heeft gerealiseerd. Ook tijdens het aansluitende feest was de muziek, het licht en het geluid tot in de puntjes verzorgd. Audivio heeft ons in het gehele voortraject en tijdens de opening zelf volledig ontzorgd, en daar zij we echt heel erg blij mee.”

Audivio is tevens partner van de Tinfabriek, wat inhoudt dat zij zorg te dragen voor de installatie en het onderhoud van alle audiovisuele apparatuur. Een opdracht van formaat, gezien de omvang van dit prestigieuze project. De vergaderruimtes zijn voorzien van professionele apparatuur met een groot gebruikersgemak. Met behulp van de Barco ClickShare kan een presentatie snel en eenvoudig met één druk op de knop worden gestart. Dankzij een encryptietoepassing is alle gepresenteerde data goed beveiligd. De kwalitatieve beeldschermen geven een haarscherp beeld en hebben een uitstekende connectiviteit. Als facilitair partner controleert Audivio periodiek de installaties en verzorgt het onderhoud: zowel preventief als correctief.

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek