E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Branches / Horeca

Horeca

Biedt jouw gasten AV oplossingen die de kwaliteit reflecteren van jouw zaak. Audivio’s audiovisuele oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van de Horeca branche.
Automotive event partner Audivio

Optimaliseer gastervaringen & creëer memorabele momenten samen met Audivio

Audivio als de voorkeursleverancier voor audiovisuele oplossingen in de Horeca. Audivio biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder evenementen & producties, livestreams, geluidssystemen, narrowcasting, digital signage en onder andere oplossingen voor vergaderruimtes.

Onvergetelijke evenement ervaringen

Audivio is gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke evenement ervaringen. Of het nu gaat om een grote opening, thema-avond of speciale promotie, Audivio's audio en visuele technologie zorgt ervoor dat gasten geboeid zijn en vertrekken met blijvende herinneringen.

Livestreams voor zakelijke gasten

In het huidige digitale tijdperk is het bereiken van een wereldwijd publiek essentieel. Met de livestreaming oplossingen van Audivio kunnen horecazaken evenementen, culinaire shows en exclusieve ervaringen uitzenden naar een wereldwijd publiek, waardoor het bereik en de zichtbaarheid van hun merk worden vergroot.

Slimme geluidssystemen

Heldere en meeslepende audio is cruciaal voor het bieden van de beste eet- en entertainmentervaringen. De ultramoderne geluidssystemen van Audivio zorgen ervoor dat elke noot van live muziek of gesproken woord kristalhelder is, wat de algehele ambiance verbetert.

Dynamische Narrowcasting

Audivio's narrowcasting oplossingen bieden gerichte reclame en berichten binnen horecagelegenheden. Dit stelt bedrijven in staat om aangepaste content te leveren op basis van de voorkeuren van de klant, waardoor betrokkenheid en loyaliteit worden gestimuleerd.

Smakelijke Digital Signage

Het transformeren van statische signage in interactieve, dynamische displays is een game-changer. Audivio's digital signage oplossingen brengen niet alleen belangrijke informatie over, maar betrekken klanten ook met visueel boeiende content, waardoor de algehele gastervaring wordt verbeterd.

Efficiënte oplossingen voor vergaderruimtes

Voor horecabedrijven met conferentie- en vergaderfaciliteiten zorgen Audivio's oplossingen voor vergaderruimtes voor naadloze communicatie en samenwerking. Dit is vooral waardevol voor het organiseren van bedrijfsevenementen, conferenties of privébijeenkomsten.

Audiovisuele oplossingen die voldoen aan de unieke eisen en uitdagingen van de Horeca branche

Wij bieden een allesomvattende aanpak voor het verbeteren van gastervaringen, het optimaliseren van interne activiteiten en het leveren van visueel en auditief verbluffende presentaties. Door te kiezen voor Audivio kunnen horecagelegenheden investeren in geavanceerde technologie die hen onderscheidt van de concurrentie.

Is je interesse gewerkt? Neem dan contact op met Edan van der Meer, via edan@audivio.nl. Nog twijfels vooraf of het wat voor je is, bel dan met Edan op 06-18501950.
Edan van der Meer
Event expert

CASES
Bekijk hoe alles samenkomt

Ontdek hoe onze creatieve visie en technologische finesse samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Van sprankelende live-evenementen tot meeslepende bedrijfspresentaties, elke case vertelt een verhaal van innovatie, passie en toewijding. Ervaar de kracht van beeld en geluid als nooit tevoren – welkom bij Audivio.

In 4 stappen alles geregeld

Advies

Een vrijblijvend adviesgesprek staat aan de basis voor elk project. We bespreken jouw wensen en kijken we waarin wij van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Offerte

Aan de hand van de besproken punten in het adviesgesprek, stellen wij binnen 48 uur onze offerte op. Na akkoord, gaan wij van start.

Planning

Een professionele voorbereiding is de sleutel tot succes. Samen met jouw organisatie pakken we dit aan als een hecht team!

Uitvoering

Het moment is daar! Impact maken met jouw event, livestream of installatie. Onze professionals gaan aan de slag en stoppen pas als alles perfect is afgerond.

Dit zeggen onze klanten

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.