Samen creëren we unieke belevenissen die impact maken.

Events die je bijblijven

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek. 

Ons team van professionals neemt je de gehele audiovisuele productie uit handen. Van ontwerp tot realisatie: wij doen geen concessies aan kwaliteit. Wij leveren niet alleen licht, beeld, geluid, stroom en WiFi, maar helpen ook met creatieve toepassingen, 3D-ontwerpen en verzorgen de gehele planning.  

Festival, concert, live optreden

Een concert is een moment waar je publiek en de artiesten naartoe leven. Zeker bij een live optreden wil je gegarandeerd zijn van perfect geluid en belichting, waarbij artiesten en muziek optimaal tot hun recht komen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We werken met de allerbeste merken en systemen, zoals L’Acoustics Line Array systemen, een geluidsysteem dat ook bij grotere groepen mensen (1.000+) geluid zuiver en volledig dekkend weergeeft. In combinatie met de L’Accoustics Sound Vision software maken wij voor elke situatie een geluidsplan waarbij een ongeëvenaarde klankkwaliteit is gegarandeerd.  

Onze ervaren technici zorgen ervoor je er tijdens het hele traject geen omkijken naar hebt. In overleg ontwerpen wij het podium, stellen een lichtplan en een geluidsontwerp op en regelen alles wat nodig is. We denken mee, geven tips en verzorgen zowel de technische voorbereiding als de productie op het moment suprême zelf. We creëren de gewenste sfeer, met visuele hoogstandjes en een state-of-the-art geluidsweergave. Zo maken we er een onvergetelijke happening van, waar je publiek en de artiesten nog lang warme herinneringen aan koesteren.  

Over

Vaste partner van event-locaties ​

Vinden er op jouw locatie frequent evenementen plaats? Dan kunnen we je audiovisuele installaties volledig voor je verzorgen. We plaatsen vaste of tijdelijke audiovisuele apparatuur op jouw locatie. Daar krijg je de beste technici bij, die zorgen voor onderhoud, eventuele imperfectie acuut verhelpen en die jouw evenementen van A tot Z technisch ondersteunen. Zo ben je verzekerd van de beste audiovisuele prestaties en heb je er zelf geen omkijken naar.  

Over

Beurzen en congressen

Op een beurs of congres ontmoet je potentiële klanten en partners. Dat is een belangrijk moment, je wilt meteen de juiste indruk achterlaten. Zet je een spreker voor een groep, dan wil je de juiste sfeer creëren en het publiek raken. Professionele techniek maakt alle verschil. Datzelfde geldt op de beursvloer. Daar wil je opvallen tussen al die andere aanwezigen. Je bereikt precies dat met professionele uitlichting van je stand en de inzet van multimedia. Kies bijvoorbeeld een videowall als eyecatcher. Dat maakt indruk.  

We helpen je snel op weg!

Onze event projectleiders zitten voor je klaar en ze helpen je graag.

Over

Zakelijke evenementen ​

Organiseer je een bedrijfsfeest, een bedrijfsopening of productpresentatie? Die moet een indruk achterlaten! Je wilt de bezoekers een uniek gevoel mee naar huis geven, jouw bedrijf of product in hun geheugen griffen. Wij helpen je een verpletterende indruk te maken. We denken mee en inspireren je, stellen een draaiboek op waarin we de spanning zorgvuldig opbouwen, verwerken je huisstijlkleuren waar dat kan en nemen je de gehele technische productie uit handen. Met perfect licht, hoogwaardig geluid en vooral: precies de juiste ambiance.  

Over

Technische producties

Heb je meer op je wensenlijstje dan alleen een podium met licht en geluid? Leuk! Onze professionals hebben al veel gezien en nemen je graag meer technische zaken uit handen. Een stroomplan, internetaansluitingen (WiFi), technische- en 3D tekeningen zijn vaak benodigd om een evenement succesvol te kunnen laten plaatsvinden. Dat regelen we.  

Wil je meer weten?

Vul het formulier in en één van onze medewerkers neemt contact met je op.