E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Element Styleboard 2

Introductie teksten. Alles tot in de puntjes geregeld op het gebied van audiovisuele oplossingen.

Kijk, in de basis ben je gewoon op zoek naar een leverancier voor licht, geluid of video voor een event. Maar uiteindelijk creëert de invulling van die techniek de échte beleving voor bezoekers. Die extra wow-factor. En dan maakt niet de techniek zelf, maar juist de technicus het verschil. Natuurlijk werken we met de beste apparatuur, maar specifiek voor die échte vakmensen ben je bij ons aan het juiste adres.

Van de technische voorbereiding tot de gehele productie; wij nemen alles uit handen. Zo kun je erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is en je op de dag zelf geen omkijken hebt naar de techniek. Beloofd.

En wij gaan nog een stapje verder. We inspireren met verrassende ideeën, helpen met praktische oplossingen en adviseren over kansen en valkuilen. Dit kunnen we doen dankzij onze jarenlange ervaring en omdat we continu investeren in onze kennis, goede technici én creativiteit.
Zo maken we samen meer impact tijdens jouw event. Doe je mee? Bekijk Styleboard 1.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Marieke Janssen
Conferencing expert
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Joost Janssen
Event expert

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.