Cosa Naarden kiest voor Audac en Audivio

Italiaans restaurant Cosa in Naarden schafte onlangs via Audivio een nieuw audiosysteem aan met uiteenlopende mogelijkheden. In het sfeervolle restaurant kunnen de bezoekers genieten van topgerechten uit de traditionele Italiaanse keuken. Passende achtergrondmuziek en een gezellig samenzijn in goed gezelschap maken de avond compleet. Het nieuwe audiosysteem maakt het mogelijk om voor de diverse zones binnen het restaurant het volume naar wens in te stellen. Tevens kan er voor gekozen worden om in de verschillende ruimtes te kiezen voor diverse muzieksoorten. Alles wordt eenvoudig bediend vanaf één iPad of smartphone, waarop gewerkt kan worden met diverse (online) muziekbronnen zoals bijvoorbeeld Spotify.

Eigenaar Jasper Borggreven: “Het systeem is simpel, flexibel en het werkt top. Maar de belangrijkste reden dat we hiervoor gekozen hebben is omdat Edan van Audivio het ons adviseerde, en dan weten we dat we het beste in huis halen. We zijn al jaren een zeer tevreden klant van Audivio: ze zijn accuraat, betrouwbaar en scherp geprijsd. Met dit systeem hebben wij topkwaliteit geluid voor de beste prijs. Wat wil je nog meer?”

Audivio is Certified Partner van Audac

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek