E-mail info@audivio.nl
Telefoon 033 285 2940
Noodnummer 06 1850 1950

Buiten kantoortijden kunt u, voor ondersteuning bij calamiteiten, contact opnemen via het noodnummer.

Case: Nationaal Zorgfonds

19 februari, 2017

Op 18 februari 2017 heeft Audivio alle techniek mogen verzorgen voor een bijeenkomst van Het Nationaal Zorgfonds, een initiatief van diverse politieke partijen en maatschappelijke organisaties, op het Malieveld in Den Haag.
In nauw overleg met onze trouwe vaste opdrachtgever hebben we een technisch plan ontwikkeld, en hebben we o.a. het geluid, grote schermen, licht en cameraregie verzorgt.

Naar de bijeenkomst kwamen ongeveer 10.000 man, de bijeenkomst was een groot succes!

Organiseert u een bijeenkomst, voor 10.000 mensen, of heel veel minder, en wilt u dat uw boodschap ook krachtig en duidelijk overkomt door het inzetten van State of the Art technische faciliteiten? Neem dan vrijblijvend contact op met Audivio, via 033-2852940, of info@audivio.nl

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n vlekkeloze en eerlijke samenwerking met een audiovisuele partner? En ben jij benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-2852940 of via info@audivio.nl.
Edan van der Meer
Bevlogen adviseur
Deel dit bericht

Bekijk ook eens

Cases

Een Oranjefeest in Baarn

Woon jij in of om Baarn? Dan heb je hier vast wel eens Koningsdag gevierd. Dat gezellige event wordt jaarlijks georganiseerd door de Oranjevereniging Baarn & Oranje, in samenwerking met

Lees verder →

Meer informatie ?

Heb je een vraag over één van onze diensten en wil je meer informatie? Bel of App ons en we helpen je graag verder. Opzoek naar uitgebreid advies? Plan dan hier direct een adviesgesprek in.