Beeld

Wilt u dat uw klanten het juiste beeld krijgen van uw bedrijf of evenement? Audivio verhuurt de benodigdheden om dat in High Definition te realiseren! Wij helpen bij het bewerkstelligen van de best mogelijke beeldvorming door inhoud met presentatie te combineren. Desgewenst helpen wij waar nodig is om de perfecte presentatie te maken.

Tevens verhuren wij de beste projectieschermen en beamers. Onze medewerkers helpen u stapsgewijs bij het kiezen van de juiste beamer voor uw presentatie, vergadering of vertoning. Door gerichte vragen te stellen en door de inzet van ruime ervaring en kennis, zorgen wij dat u de perfecte beamer voor de gelegenheid kiest!

Een greep uit ons assortiment:

LCD/ LED schermen
– 42 inch Panasonic TH-42LF60, 42″ FULL HD LED-scherm
– 52 inch NEC P521 FULL HD LCD-scherm
– 75 inch Samsung DM75D FULL HD LED-scherm
Allen geleverd incl Audipack design statief

Projectoren
– Sanyo 4.000 ANSI Lumen XGA projector
– Sanyo 4.500 ANSI Lumen, XGA projector met groothoeklens
– Panasonic PT-VZ570 projector, WUXGA (Full HD) 4.800 ANSI Lumen
– Mitsubishi UD8850U WUXGA (Full HD), DLP, 7.500 ANSI Lumen
met diverse lenzen

Enkele projectie schermen
– Projecta Picture King 127×170 4:3 opzicht
– Stumpfl Monoblok 32 238×143 spanscherm 16:9 opzicht
– Stumpfl Monoblok 32 183×325 spanscherm 16:9 op-/doorzicht
– Stumpfl Vario 64 400×235 spanscherm 16:9 op-/doorzicht

Waarom huren?
Wanneer je zoekt op internet leert je dit: een 42″ LCD scherm kopen bij een elektronicagigant kost drie tot vier keer minder dan een professioneel LCD scherm dat op evenementen gebruikt wordt. Misschien is de verleiding groot om naar de winkel te rennen? Sta ook even stil bij volgende overwegingen.

Waarschijnlijk is het verschil op het eerste zicht, zeker aan de buitenkant, niet onmiddellijk zichtbaar. Schermen voor consumenten, zoals je die koopt bij electronica groothandels, zijn wel degelijk van een andere kwaliteit dan hun professionele tegenhangers. Logisch, want professionele LCD schermen moeten zware omstandigheden zoals transport, langdurig gebruik, schokken en temperatuurverschillen aankunnen. Daarom zijn ze gebouwd met hoogwaardigere componenten en beschikken over robuustere behuizingen. Professionele LCD schermen hebben bijvoorbeeld veel sterkere power supplies (zodat ze niet tijdens je event uitvallen), zijn voorzien van meer aansluitingen (handig als er meerdere toestellen op aangesloten worden) en hebben vaak een intern geheugen waar jouw content zo op kan. Tot slot is de helderheid van de schermen (de zgn. lichtopbrengst) meestal fors hoger, waardoor je boodschap onder alle omstandigheden goed tot zijn recht komt.

Dan toch maar kiezen voor een professioneel exemplaar? Bij Audivio huur je exact wat je nodig hebt voor de periode van jouw evenement. Je hebt ook veel meer keuze in afmetingen en een waaier aan mogelijkheden om de schermen in je beursstand of in het decor te verwerken. Zo kun je net iets anders dan je buurman uit de hoek komen! Daarnaast nemen we het transport van de, vaak grote, schermen graag uit je handen!

Bekijk hier onze complete verhuurbrochure