BAV Wintercup: Powered by Audivio!

Vandaag werd de 2e editie van de BAV Wintercup gehouden, een cross hardloop evenement door de bossen van Lage Vuursche, georganiseerd door de Baarnse Atletiek Vereniging (www.bav-baarn.nl). Onder uitstekende weersomstandigheden streden Jeugd, Wedstrijdatleten en Recreanten om de eer. Audivio is al vele jaren betrokken als Audiovisuele partner bij de Wintercup. Maatschappelijk verantwoordelijkheid, sport en beweging zijn een paar zaken waar wij veel waarde aan hechten.

Voor de Wintercup verzorgen we o.a. het geluid (omroep en muziek) in het startfinish gebied, en een podium en geluid voor de gezamenlijke warming-up en prijsuitreikingen. Voor dit evenement zetten we o.a. ons ‘L Acoustics Kara Line-Array systeem in, voor een uitmuntend geluidsbeeld te krijgen.
Benieuwd wat we voor uw evenement kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek en advies.

AUDIVIO LEVERT

Events met impact

Geluid dat je voelt, rake tonen die je ziel binnendringen. Magische lichteffecten. Wanneer je licht, geluid of video professioneel inzet, is het geen techniek meer, maar is het pure emotie. En wij draaien samen aan de knoppen. Zo ráák je je publiek