Bedrijfsfeesten

Een sfeervolle aankleding, goede muziek, een gezellig informeel samenzijn. Het ideale bedrijfsfeest verloopt op rolletjes en er wordt nog lang over nagepraat. En u wilt er zelf natuurlijk ook graag van genieten! Dat kan, wanneer u weet dat aan alles is gedacht en er niets mis kan gaan.
Audivio helpt u het perfecte bedrijfsfeest te organiseren; wij presenteren desgewenst een passende DJ of VJ, installeren alle apparatuur en zorgen voor het perfecte licht en geluid, zodat de beleving voor uw gasten optimaal is. U kunt de gehele regie aan ons overlaten, zodat het voor u ook een feestje wordt!

Bedrijfsopeningen

Een opening van een nieuw of verbouwd pand is dé mogelijkheid om uw bedrijf te profileren. Of bent u na maanden, wellicht jaren hard werk toe aan de lancering van dat unieke product? Maak een verpletterende indruk met een origineel verpakte boodschap in een sfeervol samenzijn.
Audivio ontzorgt! Wat de locatie ook mag zijn; met het juiste licht, beeld en geluid kunt u een sfeervolle ambiance creëren. Wat dacht u van een prachtige entree, waarbij het pand wordt uitgelicht in uw huisstijlkleuren? Of wilt u een nieuw product introduceren? Een uniek concept vangt de aandacht van uw gasten. Met een tot in de puntjes verzorgd draaiboek bouwen we de spanning op, en werken toe naar een indrukwekkende onthulling die nog lang in het geheugen gegrift zal staan. Wij nemen u alle technische faciliteiten uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten.

 

Audivio heeft voor ons diverse model introducties verzorgd en ons daarbij alles uit handen genomen: van een licht-geluidshow tot videomapping; ze zijn secuur, flexibel en regelen alles tot in de puntjes. Die totale ontzorging geeft ons rust: we wéten immers dat het goed komt. Wat ik extreem waardeer aan het team van Edan is dat ze vanaf het begin af aan met ons meedenken, ons oorspronkelijke idee verder verbeteren, of zelf met een nog veel beter plan komen. Oprechte betrokkenheid om zo te zorgen dat op alles op tijd een goed staat!

Jasper Levie, Marketing & Communicatie Pon Porsche Dealergroep