Sonny’s Inc.

Audivio is technisch partner van Sonny’s Inc.. Deze entertainmentband is 25 jaar geleden opgericht door Sonny Hoogwerf en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gevraagde topbands!

Sonny’s Inc. is dé entertainmentband van Nederland en van alle markten thuis: of het nu gaat om een aangeklede borrel, een diner of een feest, bij hen ben je aan het juiste adres. Entertainment is ‘their middle name’, de bandleden worden er oprecht blij van om jouw gasten muzikaal te vermaken. Met niet zomaar muziek, maar met een interactieve, entertainende show waarbij ze een diversiteit aan gezelschappen – jong, wat ouder en alles er tussenin – muzikaal weten aan te spreken. Met een repertoire van Sinatra en Bublé tot Kool & The Gang en Michael Jackson. Van Swedish House Mafia en dé hedendaagse DJ-tunes tot Marco Borsato en Hazes. Of het nu voor 50, 250, of 1000+ gasten is, in een huiskamer, een kasteel of op een eventlocatie plaatsvindt; Sonny’s Inc. heeft altijd een passende formatie.

De band bestaat uit conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom; topmusici in hart en nieren! En dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens. Naast de eigen composities speelt Sonny’s Inc. hits van nu en toen die het publiek raken. Al dan niet verpakt in een eigentijds jasje, voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley. Het feit dat de musici draadloos zijn zorgt voor optimale interactie met de gasten, mede doordat de muzikanten vaak tussen het publiek lopen. Hier speelt ook de technische ondersteuning van Audivio een belangrijke rol: naast topkwaliteit geluid maakt de computergestuurde lichtshow het optreden compleet met een prachtig, magisch schouwspel. Sonny’s Inc. en Audivio hebben beiden als doel om kwaliteitsvol topentertainment te leveren in de breedste zin van het woord. Niets is te dol en het doel is pas bereikt als de gasten plezier hebben en de zaal compleet uit zijn dak gaat.

Sonny Hoogwerf: “Audivio is een expert op het gebied van geluid, beeld en licht. Zij werken met het A-merk L’ Acoustics Line Array, een audiomerk dat wereldwijd in de top 3 staat. Tijdens de repetities met het fonkelnieuwe PA-systeem waren wij zeer onder de indruk van de warme karakteristiek van dit geluid. Ook het lichtplaatje van Sonny’s Inc. is veranderd; de creatieve combinatie van conventioneel licht met computer gestuurd licht geeft een verbluffend resultaat. Binnenkort voegen we daar nog een indrukwekkende lasershow aan toe. Kortom: met Audivio, onder leiding van de sympathieke eigenaar Edan van der Meer, zijn wij klaar voor The Next level.”

Voor meer informatie, en boekingsmogelijkheden, klik op www.sonnysinc.nl

Voor een enthousiaste referentie kunt u ons ook altijd bellen op 033-2852940!