Bandondersteuning

Zeker bij een live optreden wilt u gegarandeerd zijn van perfect geluid en dito belichting, waarbij artiesten en muziek optimaal tot hun recht komen. Audivio is dé partner bij de voorbereiding en uitvoering van de productie en ontzorgt u tijdens het gehele traject. In overleg met u ontwerpen wij het podium, stellen een lichtplan en een geluidsontwerp op en nemen u alle technische faciliteiten uit handen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met de allerbeste merken en systemen, zoals het L’Acoustics Kara Line Array, een geluidsysteem dat ook bij grotere groepen mensen (1.000+) geluid zuiver en volledig dekkend weergeeft. In combinatie met de L’Accoustics Sound Vision software maken wij voor elke situatie een geluidsplan waarbij een ongeëvenaarde klankkwaliteit is gegarandeerd.

Belichting biedt een krachtige ondersteuning aan het optreden en kan een grote invloed hebben op de sfeer op het podium én in het publiek. Een optimale belichting maakt de show dan ook compleet. Onze hoog gekwalificeerde technici verzorgen voor u een professioneel lichtontwerp, uiteraard op basis van uw wensen.  Een zorgvuldig samengestelde lichtshow met daarin de juiste kleuren en effecten draagt bij aan de unieke beleving van de bezoekers. De benodigde techniek wordt op de juiste plaats geïnstalleerd en wij zorgen ervoor dat tijdens het optreden alle (led)lampen, spots en lasers optimaal bijdragen aan het sfeervol uitlichten van de artiesten.

Audivio heeft een brede ervaring in de ondersteuning van (inter)nationale bands.